Transporterat med lådcykel

Sedan jag skaffade min lådcykel har jag använt den frenetiskt. Många skulle säkert säga att jag har blivit helt besatt. Det är nog en bra idé att jag går och kollar psyket ändå. Det känns som att jag skulle behöva ockupera hjärnan med något annat än min nya lådcykel. Åtminstone för en stund.

Idag ska jag tillåta mig själv att vara kvar i temat en stund till. Jag tänker berätta för er som inte redan är frälsta av lådcyklar vad jag transporterat den senaste veckan. Ja, har ni hört något så besatt förut? Detta kommer i alla fall att ske, och nu åker vi:

Hunden

Min hund åker med i min lådcykel varenda dag. Vet ni vad? Hon älskar det. Hon fullkomligt älskar att sitta med och hänga och dingla med tungan när vi susar ner längs gatorna i stan. Ibland ger vi oss bara iväg, jag och hon, för att se oss omkring. Det behöver alltså inte finnas något specifikt syfte för att vi ska ta lådcykeln och ge oss ut. Det är dedikerat, eller hur?

Barnen

Det andra som färdas i lådan på min nya lådcykel är förstås mina två yngsta barn. De sitter bredvid varandra och håller mestadels sams när vi åker. Ibland mutar jag dem med glass men det är bara ibland. Vi färdas mot skolan, från skolan, till fotbollen, till dansen, från dansen och från fotbollen. Ut och in ur hemmet och vi alla älskar det. Jag är helt förtjust i lådcykeln, som ni förstår. Ungarna är helt förtjusta i att åka med lådcykeln. En bra deal som gynnar alla förutom min bättre hälft.

Matkassarna

I en familj där sju personer bor behövs en hel del mat. Problematiskt blir det när denna familj saknar bil. För att göra saken värre saknar den även folk som har körkort. Vår äldsta dotter har sagt att hon kommer fixa det när hon blir tillräckligt gammal. Tyvärr är det fem år kvar till det händer. Lådcykeln fungerar utmärkt för detta. Jag cyklar iväg till Willys och köper precis all mat vi kan behöva för en vecka. Allt, och då menar jag ALLT, går ner i min lådcykel. Är det inte helt fantastiskt?

Jag hinner inte prata mer idag men återkommer igen imorgon. Frågor om lådcykeln än så länge? Ställ dem till mig i kommentarerna!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *