Du vet att du vill ha hemstädning

Hemstädning är verkligen en game changer. Eller ja, det finns ju de som gillar att städa, men för ganska många är det liksom ett nödvändigt ont som man gärna slipper. Och lösningen på det är att köpa hemstädning. Plötsligt är du fri från städningens måsten. Hemstädningen kostar förstås en slant, men det kan det vara värt om du har lite över. Du får tid över till annat, energi till annat som är roligare. Eller så kanske du orkar lägga någon timme extra på ditt vanliga arbete och på så sätt finansiera hemstädningen. För jag hoppas du tycker att ditt jobb är roligare än att städa hemma. Och om du är som jag så är du bättre på ditt jobb än på att städa, så du gör dig bättre där så får de som är proffs sköta hemstädningen, det låter väl vettigt.

Det kan ju vara så att hemstädningen gör att du håller huvudet över ytan när ungarna skriker och middagen bränns vid. Att det åtminstone är en sak mindre som ska hinnas med, bara hålla efter litegrann så kommer någon och fixar ordentligt om en vecka eller två. Eller så är hemstädning den där vardagslyxen du unnar dig för att du inte har några barn som spränger budgeten när du minst anar det. Du ser att hemstädning kan vara en bra grej för nästan vem som helst. Med RUT-avdragen är det också betydligt lättare att ha utrymme i plånboken för hemstädning, så det var väl en bra uppfinning.

Tänk att du kan åka i väg på morgonen och allt ser ut som det värsta sortens kaos, och så kommer du hem och det är skinande rent. Och det kan hända igen, och igen, om du vill. Du kan förstås också bara ha hemstädning någon gång ibland, när du känner för det. Men oftast kör man ett abonnemang på hemstädningen med en gång i veckan, varannan vecka eller så, det beror väl på hur stökig du och din familj är. I teorin kan ni väl ha hemstädning varje dag, det är nog ingen som klagar på det, utom möjligen du när fakturan kommer. Det kanske hade varit lite överdrivet. Men du fattar, det finns inga regler för hur mycket eller lite hemstädning du får köpa så du får välja själv. Och det är ju alltid trevligt när man är fri att välja själv. Får vi höra ett hurra för individens frihet i vårt moderna samhälle? Det har du tid med om du har hemstädning såklart.